No nyt se alkaa sitten munkin elämässä uusi aikakausi... Päätin aloittaa blogin. Tähän asti on kirjoiteltu päiväkirjoihin jotka pahimmassa tapauksessa on poltettu jälkeenpäin ettei kukaan koskaan saisi niitä lukea. Nyt kirjoitellaan ajatuksia varta vasten koko maailman luettavaksi.
Johtuuko tämä siitä että ihmisillä ei ole enää aikaa kertoa toisilleen mitä heille kuuluu. Onko helpompaa vaan nähdessä kertoa että kuule lue tarkemmin blogista...
Tavallaan tälläkin on sellainen tarkoitus mutta toivottavasti ei nyt ihan näin raakasti :(
Monet ystävistäni tietää että olen aina joko väsynyt tai oikeasti kiireinen. Se että en osaa lopettaa työntekoa ajoissa ja olen haalinut itselleni niinkin aikaa vievän harrastuksen kun hevoset, joskus vain rajoittavat elämää.
Monesti keskustellessani ystävien kanssa en ehdi kertoa kaikkea tai ainakaan niin syvällisesti kun joskus asioita tulee pohdittua. Toivon että he joskus ymmärtävät edes sentin paremmin minua jos he lukevat tätä:)

Toivoisin toki, niinkuin varmasti 5 miljoonaa muutakin Suomalaista että olisi joskus aika ettei tarvitsisi tehdä töitä vaan voisi keskittyä oikeasti tärkeisiin asioihin niinkun ystäviin.

Nyt menen nukkumaan että jaksan aamulla töihin... Tämän päivän tapahtumat tarvitsevat hiukan sulattelua ennen julkaisua...

Ja ne joille joskus olen sanonut alkavani pitää sinkku naisen blogia kaikkine likaisine yksityiskohtineen, tästä EI tule sellaista!

Hyvää Yötä!